KARMAASZTROLÓGIAI FÉNYSZÖGKÉPEK
Sophia Stúdió Kiadó
2010  

„Sokat gondolkodtam, vajon hogyan tehetném a tanítványaim számára egyértelművé, hogy mitől nehéz vagy könnyű egy asztrológiai fényszög. Így készültek el azok a rajzok, amelyek az egyes típusokat ábrázolják, s amelyek szemléletesen mutatják be az energia áramlásának útjait és akadályait. Azt ajánlom kezdő és haladó asztrológusoknak egyaránt, ha gondjaik lennének a fényszögek értelmezésével, akkor nézegessék az alábbi fényszögképeket, és hangolódjanak rájuk. Biztos vagyok benne, hogy a vizuális segédlettel hamarosan egyértelművé válnak a legfontosabb szabályszerűségek is. „

2010 elején kerül a boltokba a Transzcendentális asztrológia: az új évezred asztrológiája című sorozat második része.

Az első kötet után (I rész – A Karmaasztrológia alapjai), melyben betekintést nyerhettünk abba, hogyan bővíthetjük a tradicionális asztrológiai ismereteinket, az új évezred kihívásainak megfelelően most új sebességre kapcsol a szerző.

Szó szerint.

Ugyanis a szerző olyan nagyszerű ismereteket ad át a Karmaasztrológiai fényszögképek című könyvében az olvasóinak, amelyek  az asztrológia Forma 1 versenyzőjévé tehetik őket hivatásukban.

A könyv mellékleteként készül egy DVD, melyben az új ismeretek legfontosabbikai kerülnek vizuálisan bemutatásra, kiegészítve Michael Jackson elemzésével, mely a könyvben nem szerepel.